Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας υποδέχομαι και σας καλωσορίζω στο Katalinas Life Events. Σκοπός δικός μου αλλά και των συνεργατών μου, είναι να υποστηρίξουμε την προσπάθεια για προσωπική εξέλιξη όσων μας εμπιστεύονται. Καθημερινά μπλοκαρίσματα, αρνητικά συναισθήματα, οικογενειακές συγκρούσεις, δυσκολίες στην σχέσεις γονέα – παιδιού, με τη σύμπραξη άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών μπορούν να αντιμετωπιστούν και να εξελιχθούν σε υγιής σχέσεις και συμπεριφορές. Πρόθεση μας είναι να σας βοηθήσουμε να μεταβείτε από την κατάσταση που βρίσκεστε, στην κατάσταση που επιθυμείτε.

Έχω σπουδάσει Ψυχολογία (MAITRISE de "Psychopathologie Clinique et psychanalyse") Επίσης, είμαι κάτοχος διπλώματος μετεκπαίδευσης στις Δημόσιες Σχέσεις ("CERTIFICATE IN  PUBLIC RELATIONS"). Έχω εργαστεί για αρκετό καιρό στη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και σε τμήματα ψυχολογικής υποστήριξης.

Με εκτίμηση,

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Αλεξάνδρα Κολέσνικ, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, MSc Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία.

Η Αλεξάνδρα Κολέσνικ είναι ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία (MSc Clinical and Community Psychology, University of East London), με κατευθύνσεις στην Οικογενειακή-Συστημική Θεραπεία, Γνωστική Θεραπεία και Θεραπεία Σχημάτων. Επίσης, είναι κάτοχος διπλώματος μετεκπαίδευσης στην Κλινική Ύπνωση με εξειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία (Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής/ General Hypnotherapy Standards Council).

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νίκη Καλύβα, εργοθεραπεύτρια

Η Νίκη Καλύβα είναι απόφοιτος εργοθεραπείας, σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας. Είναι κάτοχος του πρώτου επιπέδου αισθητηριακής ολοκλήρωσης (s.i), το οποίο απευθύνεται σε παιδιά με αισθητηριακές διαταραχές (διαταραχές διατροφής, διάχυτη σωματική υπερευαισθησία και υποευαισθησία) και κάτοχος της πιστοποίησης TEACCH. Το TEACCH (μεταφράζεται «Θεραπεία και Εκπαίδευση Παιδιών με Αυτισμό και Διαταραχές Επικοινωνίας») αποτελεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικής εκπαίδευσης, για παιδιά με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, που ενσωματώνει παρεμβάσεις σε περιβάλλον, ημερήσιο πρόγραμμα, αντικείμενο εργασίας, και επικοινωνία .Επίσης έχει παρακολουθήσει πολλές ημερίδες σχετικά με την νοητική υστέρηση και την ΔΕΠ-Υ(κάτοχος και σταθμισμένου ερωτηματολόγιου de paul )

 


 

 

 

 

 

 

 

Μαρία Κωνσταντινίδη, Ηθοποιός – Παιγνιοθεραπεύτρια.

Η Μαρία Κωνσταντινίδη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και είναι απόφοιτη της ανωτέρας δραματικής σχολής Βασίλης Διαμαντόπουλος, καθώς και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές συνεχίστηκαν στο κομμάτι της παιγνιοθεραπείας. Είναι απόφοιτος του εθνικού ωδείου Βόλου του τμήματος πιάνου και φωνητικής. Παράλληλα, η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησε να ακολουθήσει μία πληθώρα σεμιναρίων, πάνω σε μουσικοκινητικές δραστηριότητες στο θεατρικό παιχνίδι, στη συμβουλευτική ψυχολογία, στη δραματοθεραπεία και στην κεραμική. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με την αρθρογράφηση σε ηλεκτρονικά περιοδικά, με θέματα που αφορούν το παιδί και την ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της αυτοπεποίθησής του.

 


 

 

 

 

Δρ. Ευδοξία Ζ. Φασούλα, Δικηγόρος - Δικαστική & Αναλυτική Γραφολόγος. 

Η Δρ. Ευδοξία Ζ. Φασούλα είναι απόφοιτη νομικής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος, μετ’ επαίνου, πτυχιούχος γραφολογίας της Σχολής Γραφολογίας του Πανεπιστημίου του Ουρμπίνο της Ιταλίας. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μονάχου με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και την εγκληματολογία ανηλίκων, καθώς και των μεταπτυχιακών διπλωμάτων στην εγκληματολογία (Νομική Σχολή Παν/μίου Μονάχου) και τη δικαστική ψυχολογία (Σχολή Ψυχολογίας και Νομικής Παν/μίου Ουρμπίνο). Επίσης ολοκλήρωσε με επιτυχία σεμιναριακό κύκλο εκπαίδευσης στις αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ έχει εκπαιδευτεί και στην ερμηνεία του παιδικού ιχνογραφήματος.

 

Από το 2000 είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών και από το 2002 εργάζεται ως αναλυτική και δικαστική γραφολόγος εγγεγραμμένη στους οικείους καταλόγους πραγματογνωμόνων της Εισαγγελίας και του Πρωτοδικείου Αθηνών και άλλων ελληνικών πόλεων. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας και επί σειρά ετών υπήρξε ενεργό μέλος του Εργαστηρίου Ποινικών και Εγκληματολογικών Ερευνών της Νομικής Σχολής Αθηνών υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Νέστορα Κουράκη. Είναι επίσης τακτικό μέλος της Ιταλικής Ένωσης Γραφολογίας (A.G.I.), μέλος της Ιταλικής Ένωσης Δικαστικών Γραφολόγων (A.GRA.GI.), του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικής Γραφολογίας (G.I.G.ME), καθώς και της Γαλλικής Ένωσης Γραφολογίας (S.F.D.G.).

 

Έχει δημοσιεύσει τα βιβλία «Η  ελληνική  γραφή» - “La  scrittura  greca” (δίγλωσση μονογραφία), 2002, εκδ. Ελληνικά Γράμματα, “Rückfall nach Diversionsentscheidungen im Jugendstrafrecht und im allgemeinen Strafrecht” («Η υποτροπή μετά από αποφάσεις κατά παρέκκλιση της διαδικασίας στο ποινικό δίκαιο ανηλίκων και στο γενικό ποινικό δίκαιο», διδακτορική διατριβή), 2003, εκδ. Herbert Utz Verlag,  «Η χρήση των σύγχρονων πολυμέσων στη δικαστική γραφολογία» (μονογραφία στην επιστημονική σειρά “Media+Έγκλημα”), 2007, εκδ. Αντ.Ν.Σάκκουλα  και το φωτογραφικό και γραφολογικό λεύκωμα “URBAN GRAPHEMES [ΑΥΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ]», εκδ. Περισπωμένη, 2018. Έχει επίσης δημοσιεύσεις  σε επιστημονικά περιοδικά και τιμητικούς συλλογικούς τόμους και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα, συνέδρια και διαλέξεις γραφολογικού και εγκληματολογικού προσανατολισμού.


 

 

Βάσια Καρυτινού,  Σεναριογράφος, συγγραφέας

Η Βάσια Καρυτινού είναι σεναριογράφος και διευθύντρια παραγωγής με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου και πολλές βραβεύσεις από φεστιβάλ και φορείς του εξωτερικού.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

  • «Άγριες Μέλισσες». Καθημερινή σειρά του Αντ1. Σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη-Βάσια Καρυτινού- Θωμάς Τσαμπάνης- Βαγγέλης Νάσσης. Σκηνοθ. Λευτέρης Χαρίτος. Παραγωγή JK Καραγιάννης 2019-2020.
  • ‘Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα’. Ελληνική σειρά του Alpha 2ος κύκλος 2015.
    5 Επεισόδια (51-52-53-59-61) Σενάριο Βάσια Καρυτινού. Σκηνοθ. Δ. Φερεντίνος
  • «Πάρης&Ελένη», Κωμική σειρά Αντ1. Σενάριο Καρυτινού-Φώτου, Σκηνοθ. Κ. Βαρελίδης Studio ATA 2008.

 


 

Δρ. Μανουδάκη Θεανώ, Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος, Σύμβουλος γονέων.

Η Μανουδάκη Θεανώ είναι κοινωνιολόγος και στο διδακτορικό της έχει ασχοληθεί με την νεανική παραβατικότητα και τις συμμορίες ανηλίκων. Συνεργάστηκε σε ερευνητικό επίπεδο με τον καθηγητή εγκληματολογία Αντώνη Μαγγανά και υπήρξε βοηθός του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι ειδική σε θέματα Παραβατικότητας Νέων και Νεανικών Συμμοριών, Παιδικής Κακοποίησης, Trafficking, Σχολικού Εκφοβισμού, Σχεδιασμού και οργάνωσης προγραμμάτων παρέμβαση στο χώρο της κοινωνικής φροντίδας. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Αντιπρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Αθηνά» και ήταν μέλος της οργανωτικής επιτροπής για τη δημιουργία της «Βουλής της Κοινωνίας των Πολιτών». Έχει συνεργαστεί με κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τη ΜΚΟ Home-Start Ελλάς, το Κέντρο Ερευνών «Ρίζες» κ.λπ. Σε επιστημονικό επίπεδο, έχει σχεδιάσει, υλοποιήσει και συμμετάσχει σε έρευνες και προγράμματα στα παραπάνω επιστημονικά αντικείμενα. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών έχουν παρουσιαστεί σε επιστημονικά περιοδικά, συλλογικούς τόμους αλλά και στον ημερήσιο τύπο. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια σε Ελλάδα και Γερμανία ενώ υπήρξε υπεύθυνη διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων. Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε σχολές γονέων, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εμψυχώτρια σε βιωματικές ομάδες ενηλίκων. Από το 2014 συμμετέχει ως κοινωνιολόγος στο Ιατρικό πρόγραμμα «ευμορφία» και είναι υπεύθυνη ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ασθενών του προγράμματος.

 


 

 

 

Στέλλα Μαστροδούκα,  Life Coach

Η Στέλλα Μαστροδούκα σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έπειτα ασχολήθηκε με το Marketing  αναπτύσσοντας έτσι δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.

Θέλοντας να ασχοληθεί με τη Προσωπική Ενδυνάμωση-Θεραπεία, σπούδασε στο

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τη διεθνή πιστοποίηση

επιπέδου Certificate από τον Association for Coaching.

Έχει ασχοληθεί με τη Μεικτή Συνδυαστική Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική παρέμβαση.

Είναι κάτοχος του Certificate in Counselling Skills (COSCA). Συνεχίζει τις σπουδές της στη Συνθετική Συμβουλευτική για την απόκτηση του Διπλώματος Συμβουλευτικής (Diploma in Integrative Counselling). Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί, συστηματικά και προσωπικά, στην πρόσβαση και την ερμηνεία ονείρων. Μέσα από την ανάδυση συμβόλων βρίσκει πληροφορίες και ενέργειες από το παρελθόν που φέρνουν μηνύματα θεραπευτικής αλλαγής.